Náš sortiment Recepty Jahodový dezert typu „mess“
Jahodový dezert typu „mess“

Jahodový dezert typu „mess“

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Ingredience

pusinky 6 ks
Smetana 30 % 50 ml
Figaro čokoláda na vaření 50 g
Lesní ovoce 100 g

2 porce

Příprava

Pusinky jemně rozdrobíme. Mražené ovoce rozehřejeme na mírnem ohni a vaříme, dokud nevznikne krásně hustý ovocný rozvar. Podle potřeby dosladíme. Čokoládu nakrájíme na jemné plátky. Do dezertních pohárů naskládáme vrstvu sněhových pusinek, ovoce, smetany a čokolády. Dezert před podáváním vychladíme.

Další recepty

Čokoládové brownies s borůvkami

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Domácí čoko-bonbóny

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Avokádovo-čokoládová pěna

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

ZOBRAZIT DALŠÍ RECEPTY