Náš sortiment Recepty Gnocchi se špenátem, tofu a modrým sýrem
Gnocchi se špenátem, tofu a modrým sýrem

Gnocchi se špenátem, tofu a modrým sýrem

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Ingredience

Gnocchi 500 g
Přírodní tofu 200 g
Listový špenát 100 g
Žampiony bílé 75 g
Niva 125 g
Mléko 200 ml
Máslo 82 % 20 g

4

Do hrnce natočíme vodu, osolíme a dáme vařit gnocchi podle návodu na obalu. 

Vypereme ve vodě čerstvé listy špenátu a nakrájíme na menší nudličky. Z kostky tofu vytvoříme asi centimetrové kostičky, aby se nám co nejlépe opékalo. Nivu nadrolíme na menší kousky a žampiony nakrájíme na plátky. 

Na pánvi rozehřejeme máslo, vysypeme tofu se žampiony a společně pár minut opékáme. 

Do kastůlku nalijeme mléko, vsypeme nivu a necháme ji rozehřát, až se rozpustí. Přidáme špenát, opečené fotu se žampiony z lehce prohříváme zhruba 3 minuty. 

Poté smícháme s uvařenými noky a můžeme podávat. 

Další recepty

Karamelové sušenky

Doba přípravy 45 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Čokoládový podzimní dort

Doba přípravy více než 60 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Pistáciové koláčky

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

ZOBRAZIT DALŠÍ RECEPTY