Náš sortiment Recepty Dresink Tisíc ostrovů
Dresink Tisíc ostrovů

Dresink Tisíc ostrovů

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Ingredience

Hellmann´s tatarská omáčka, majonéza 420 ml 450 g
Mléko trvanlivé 1,5 % 150 g
Kečup ARO 150 g
Sůl kamenná 5 g
Petržel listová 60 g
Feferonky čerstvé 20 g
Tabasco červené 10 g
Limetky (na šťávu) 50 g

10 porcí

Výrobní postup:

Příprava dresinku (cca 10 minut)
Petržel omyjeme a ze stonků otrháme lístky, které nakrájíme najemno. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.  Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.

Tip:

Lze použít ke grilovaným masům, na ryby, mořské plody, drůbež, vegetariánské pokrmy a saláty. Nejvhodnější použití je na krevety a ústříce.

Další recepty

Drožďová pomazánka

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Kuřecí vývar s nudlemi

Doba přípravy více než 60 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Banánový chia pudink

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

ZOBRAZIT DALŠÍ RECEPTY