Náš sortiment Recepty Dresink Tisíc ostrovů
Dresink Tisíc ostrovů

Dresink Tisíc ostrovů

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Ingredience

Hellmann´s tatarská omáčka, majonéza 420 ml 450 g
Mléko trvanlivé 1,5 % 150 g
Kečup ARO 150 g
Sůl kamenná 5 g
Petržel listová 60 g
Feferonky čerstvé 20 g
Tabasco červené 10 g
Limetky (na šťávu) 50 g

10 porcí

Výrobní postup:

Příprava dresinku (cca 10 minut)
Petržel omyjeme a ze stonků otrháme lístky, které nakrájíme najemno. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.  Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.

Tip:

Lze použít ke grilovaným masům, na ryby, mořské plody, drůbež, vegetariánské pokrmy a saláty. Nejvhodnější použití je na krevety a ústříce.

Další recepty

Karamelové sušenky

Doba přípravy 45 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Čokoládový podzimní dort

Doba přípravy více než 60 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Pistáciové koláčky

Doba přípravy 30 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

ZOBRAZIT DALŠÍ RECEPTY