Náš sortiment Recepty Domácí čoko-bonbóny
Domácí čoko-bonbóny

Domácí čoko-bonbóny

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Ingredience

Figaro čokoláda na vaření 90 g
Figaro bílá čokoláda 90 g
Smetana čerstvá 33 % 100 ml
Ořechový mix (pistácie, lískové oříšky, vlašské ořechy)

6-10 ks

Příprava

Zahřejeme čokoládu se smetanou v poměru 50 ml smetany na 1 celou čokoládu Figaro. Na dno silikonové formičky na čokoládu nasypeme oříšky, nebo jakoukoli barevnou posypku podle chuti. Zalijeme střídavě bílou čokoládou a čokoládou na vaření. Poté necháme vychladnout, dokud čokoláda zcela neztuhne. Na závěr bonbóny vyloupneme z formičky a servírujeme.

Další recepty

Avokádovo-čokoládová pěna

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Čokoládovo-banánový dezert

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

Nepečené čokoládové kuličky

Doba přípravy 15 minut
Náročnost receptu snadná

Zobrazit celý recept

ZOBRAZIT DALŠÍ RECEPTY