Náš sortiment Dr. Oetker Krtkův dort

Dr. Oetker Krtkův dort

  • v nabídce také Pařížský dort
  • cena za 410 g

SLOŽENÍ

cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, glukozový sirup, SUŠENÉ MLÉKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aroma, jedlá sůl, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza). Sněhové vločky z oplatkového jedlého papíru: škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sladidla (sacharin a jeho sodná sůl, acesulfam K)

NÁVOD K POUŽITÍ

Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g kousků hořké čokolády K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 150 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu o 26 cm. 1. Příprava těsta Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. 2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. 3. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v chladničce asi 3 hodiny ztuhnout.

Hodnocení od zákazníků: 100%
Dr. Oetker Krtkův dort

Fine Life

Výrobky Fine Life naleznete exkluzivně pouze v prodejnách Můj obchod. Při výrobě produktů se klade velký důraz na kvalitu a výběr surovin, ze kterých se vyrábí. Fine Life Vám tak přináší tu nejlepší kombinaci - kvalitní potraviny za příznivé ceny.

Produkty Fine Life

ARO

Značka ARO představuje široký sortiment potravinového i spotřebního zboží, které se vyrábí ve standardní kvalitě odpovídající mezinárodním požadavků a za velmi výhodné ceny. ARO je tak značkou kvalitního zboží, jehož cena je bezkonkurenčně nízká.

Produkty ARO

Ostatní

V obchodech sítě Můj obchod najdete i řadu dalších výrobků a značek.

Produkty Ostatní